top of page

Vi er to studenter ved Høgskolen i Østfold som jobber med bachelorprosjektet vårt. Vi har fått i oppdrag fra ThermoCold om å redesigne dekselet til noen av kjøleaggregatene deres. Kjøleaggregatet plasseres synlig i kjølehjørnet og trenger utseendemessig en oppdatering. 

Sammarbeidspartnere: 

Dette er en åpen presentasjon/utstilling av bachelorstudentenes hovedprosjekter og arrangeres i år for 22. gang ved Høgskolen i Østfold, Avdeling for Ingeniørfag.

Alle er hjertige velkommne 16 og 17 juni. 

EXPO 2014

ENDELIG DESIGN

 

Det endelige designet på dekselet gir Thermocold sitt kjøleaggregat et mer moderne uttrykk. Sluttresultatet svarer bra til kravspesifikasjonen vi satt oss og er et godt gjennomtenkt produkt. Dekselet har enkel servicetilgang og de forskjellige delene kan lett monteres sammen. De to viktigste tekniske punktene på det nye designet er at retningen på luftstrømningen er snudd og at man kan tilpasse dekselet til andre lysåpninger. Utformingen på dekselet og skifte av luftstrømningen sikrer en mer effektiv nedkjøling av matvarene. Dette gjør produktet mer attraktivt for kjøpegruppen. 

bottom of page